پاپریکا یکی از انواع پر استفاده فلفل در سراسر دنیا میباشد این نوع فلفل در رنگهای سبز،زرد و قرمز وجود دارد.پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C ,بتاکاروتین و بیوفلاونیدن(یکی از انواع آنتی اکسیدان) میباشد فلفل دلمه ای سبز رنگ دو برابر و فلفل دلمه ای قرمز رنگ سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C میباشند.فلفل دلمه ای قرمز رنگ شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین نیز هست(بتا کاروتین میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود) بیوفلاونیدن هم که از آنتی اکسیدان ها محسوب میشود همانطور که قبلاً گفته شد از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و از سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند.

ارسال شده توسط مینو ساعت ۱۵:۴۸
برچسب‌ها:

 

1 نظرات:

Unknown گفت...

تشکرزياد از اطلاعات مفيد و ارزشمند تان

ارسال یک نظر